17 Temmuz 2014 Perşembe

Butik Hotel Maşukiye


Butik Hotel Maşukiye

Sapanca Gölü sahillerinin bati kismi Kocaeli’ne (Izmit) bagli Kartepe Ilçesi hudutlari içinde kaliyor. Sapanca Bölgesinin bizlerce en güzel köyü Masukiye’de, Kartepe eteklerinin essiz dogasi ve Samanli Daglari’nin bol oksijenli havasi ile bulusabilirsiniz.

Kartepe, Masukiye ve Sapanca Gölü manzarali, kaloriferli, telefonlu, kablosuz internet baglantili ve banyolu odalarimiz size evinizdeki rahatligi yasatacaktir.

Sicak ev atmosferini kaybetmemek için gayret sarfettik. Kocaeli (Izmit), Kartepe, Sakarya (Adapazari), Arifiye,Sapanca,Kirkpinar, Gölcük, Büyük Derbent ve Masukiye’yi içine alan genis bölgedeki sanayi kuruluslarindan konaklama amaciyla gelen yabanci ve Türk konuklar hedef kitlemizin önemli bir kismini olusturuyorlar. Butik Otel Masukiye’de konaklama yapan bu saygideger kisilere geleneksel Türk konukseverligini yasatiyoruz.

Butik Otel Masukiye’de konaklama yapan konuklar için salonumuzda eglence amaçli olarak kullanabilecekleri çesitli oyun takimlari bulunuyor.(Satranç, dama, tavla, bezik, briç, scrable, okey, vs.)

Konuklarimiz Butik Hotel Masukiye’de ülkemizin kaliteli sarap çesitlerini veya her türlü alkollü ve alkolsüz içecegi bulabiliyor.

Kocaeli (Izmit), Kartepe, Sakarya (Adapazari), Arifiye,Sapanca, Kirkpinar, Gölcük, Büyük Derbent ve Masukiye’ye gelenlerden Butik Hotel Masukiye’de uzun süreli konaklama yapanlar da çokça. Iste biz onlarin çalisma saatleri disinda kalan zamanlarinin sikici geçmemesi için gayret gösteriyor ve kendilerine Kocaeli (Izmit) – Kartepe – Sapanca – Masukiye Bölgesinin bu yesil cennet kösesi hakkinda tanitimda bulunuyoruz.

Otel Hakkında Daha Detaylı Bilgi Almak İçin Sayfamıza Tıklayınız;

http://www.sapancaakyazi.com/sapanca-otelleri/butik-hotel-masukiye/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder