16 Temmuz 2014 Çarşamba

Sapanca Class Otel


Sapanca Class Otel

Marmara’nın eşsiz güzelliklerinden biri olan Sapanca’da bulunan Class Otel yenilenmiş yüzüyle hizmet kalitesini her gün arttırarak sizlere hizmet vermektedir.
Sapanca’nın yeşiline hakim muhteşem konumu, konforu, kusursuz hizmet anlayışı, misafirlerde yarattığı güven ve ait olma uygusu ile Class Otel siz değerli misafirlerine unutulmaz deneyimler yaşatıyor.
13 odalı otelimizde sizlere yaz kış hizmet vermekteyiz. 1000 m2 lik bahçemizde her türlü organizasyonlarınızı gerçekletirebileceğiniz gibi, kapalı salonumuzla düğün, nişan, davet ve organizasyonlarınızı unutulmaz kılmaktayız.
Otelimiz Sakarya iline 10 km, İzmit’e 35 km mesafede bulunmaktadır.

Bahçemiz
1000 m2 lik bahçemizde her türlü organizasyonlarınızı gerçekletirebileceğiniz gibi, kapalı salonumuzla düğün, nişan, davet ve organizasyonlarınızı unutulmaz kılmaktayız.
600 kişiyi ağırlayabilecek alana ve personele sahip otelimiz Sapanca’nın tertermiz havası ve güzelliği eşliğinde hizmet vermektedir.
Salon
350 m2 kapalı alana sahip Class Salon 200 kişilik kapasitesi ile her türlü organizasyonlarınızda Sapanca’nın eşsiz güzelliği eşliğinde sizlere hizmet vermektedir.

Otel Hakkında Daha Detaylı Bilgi Almak İçin Sayfamıza Tıklayınız;

http://www.sapancaakyazi.com/sapanca-otelleri/sapanca-class-otel/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder