4 Temmuz 2014 Cuma

Sapanca Didi Otel


Sapanca Didi Otel

Sapanca’nın en nezih bölgesi olan Kırkpınar sahilindeki Didi Otel, geniş bir yeşil alanlı bahçeye göl ve dağ manzarasına sahiptir. Konumu itibariyle göl kıyısına en yakın oteldir. Göl kıyısında cafe, restoran, yürüyüş alanları mevcuttur.

Göl üzerinde kurulu olan iskelelerde hizmet veren cafe ve restoranlarla karşı karşıyadır. Bahçede barbekü olanakları da mevcuttur. Konuklarımızın kahvaltılarını odalarında tatmaları sağlanmaktadır

Odalarımız modern mobilya, büyük pencere, konforlu yatak, oturma alanı, halı kaplı zemin, klima, mini bar, sa kurutma makinesi LCD TV, lüks bir banyo, ücretsiz banyo malzemeleri, ücretsiz Wi-Fi erişimi ile donatılmıştır. 24 saat açık reception, oda servisi

Paintball, atv safari, jeep safarı, at binme, bisiklet gezintisi dağ yürüyüşü gibi outdoor aktiviteler organizasyon firmamız Natura Sapanca tarafından sağlanmaktadır.

Şehir merkezine 21 Km, Kartepe Dağı 25 Km, Abant Gölü Milli Park 146 Km, Yalova’ya 95 Km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 80 Km, İstanbul’a 120, Bursaya 170 km uzaklıktadır. Rent a car, Ücretsiz otopark Ve Ücretli Transfer Sağlanmaktadır.

Otel Hakkında Daha Detaylı Bilgi Almak İçin Sayfamıza Tıklayınız;

http://www.sapancaakyazi.com/sapanca-otelleri/sapanca-didi-otel/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder